Hírek, interjúk
Hírek, interjúk 2002.05.15 - 2006.05.15

2003.12.10 - Választás, alkotmány és régió az Unióban
Interjút adott lapunknak Répássy Róbert, országgyűlési képviselõ és alkotmányjogász, akit a közelgő Európa Parlamenti választásokról, az Unió készülő alkotmányáról, Magyarország súlyáról a közösségen belül és a régiókról faggattuk. 
 >>>
2003.10.18 - Bankárvilág Magyarországon
Részlet az Országgyűlés 2003. november 18-i ülésének jegyzőkönyvéből. Napirenden a „Lex Szász”      >>>
2003.07.30 - Répássy: Gyurcsány örökbérletes a kormányüdülőben
A Fidesz azt szorgalmazza, hogy haladéktalanul kerüljön nyilvánosságra az állami szervek üdülőingatlanjainak felméréséről készült Kehi-jelentés. Az ellenzéki párt ugyanis azt gyanítja, hogy abban szó van Gyurcsány Ferenc cégcsoportjának balatonöszödi ingatlanszerzéséről. A kancellária visszautasítja a vádakat, mert az üdülőt a miniszter nyílt pályázaton vette.
 >>>
2003.04.11 - Börtönország
Répássy Róbert, a Fidesz-frakció jogi kabinetjének vezetője elmondta lapunknak, hogy önmagában már azt is elgondolkodtató állapotnak tartja, hogy a Btk-módosítás kérdése a börtönök túlzsúfoltságának témájába ágyazódik bele. A Fidesz ugyanis határozottan elutasítja a hazai börtönhelyzet és a büntetőjog enyhesége vagy szigora közé vont ilyen direkt összefüggést, ami Répássyt még a rendszerváltás előttről származó okoskodásokra emlékezteti.
 >>>
2002.11.28 - Répássy: a lágy drog és a gumibot
A kormánynak egyszerre érvényesül egy túlzó, liberális attitűdje, ez például kábítószer-ügyben fogalmazódik meg, de van egy keménykedő szárnya is, ez egyértelműen a szocialisták posztkommunista hajlamait jelzi – fogalmazott az MNO-nak adott nyilatkozatában Répássy.
 >>>
2002.11.14 - Enyhülhet a kiskorúak megöléséért járó büntetés - Az elmélet szintje
Répássy Róbert, a Fidesz jogi kabinetjének vezetője a Narancsnak elmondta: 1999-ben a Fidesz indítványára vált a kiskorú megölése az emberölés minősített esetévé. 
 >>>