A Budapesti Ügyvédi Kamara híreiből
A tartalomból:
Büntető kirendelési rendszer: július 1-jétől már ezernél is több védőkijelölés
Írország nem adott ki Varsónak egy lengyelt az európai letartóztatási parancs alapján
Kilencven éve szakvizsgázott az első hölgykollégánk
Ítélkezési szünet a bíróságokon
Publikáló ügyvédek - dr. Baranyi Bertold, dr. Aszalós Dániel, dr. Számadó Tamás: Kommentár az általános közigazgatási rendtartásról szóló törvényhez (835 oldal)
Földhivatali információk - főváros
Módosuló cégtörvény – ismertetés 4.  >>>

Tisztelt Olvasó!

Az Ön által meglátogatott honlap a Répássy és Társai Ügyvédi Társulás honlapja. A Répássy és Társai Ügyvédi Társulás az első miskolci ügyvédi társulás, amelyet a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Ügyvédi Kamara területén bejegyeztek. Sőt, egész Észak-Magyarországon ez az első ügyvédi társulás, amelyet az ügyvédi tevékenységről szóló 2017. évi LXXVIII. törvény hatálybalépése óta nyilvántartásba vettek. Tudatában vagyunk ennek a felelősségnek.

Ügyvédi együttműködésünk alapja a hagyománytisztelet. A névadó jogász család első ügyvéd tagja 1936-ban szerezte diplomáját és 1942-ben lett ügyvéd. Azóta már a harmadik generáció gyakorolja a családi hivatást és biztosan lesz követője is az elődöknek. Hálás szívvel köszönjük kollégáinknak, akik nem kisebb családi hagyományokat követnek, hogy társultak velünk ezen név alatt.

Az ügyvéd az ügy első bírája – tartja a mondás. De az ügyvéd mindig az ügyfél mellett áll. Néha, csak ő áll mellette. Ezt soha ne feledjék.

Köszönjük, hogy meglátogatta a honlapunkat!

Répássy Róbert

Tagok
Dr. Komporday Nóra  >>>
Dr. Ledniczky Réka  >>>
Dr. Répássy Ádám Csaba  >>>
Dr. Répássy Csaba  >>>
Dr. Répássy Róbert  >>>