A korrupció büntetésének szigorításáról tárgyalt a Ház
A korrupciós bűncselekmények büntethetőségének elévüléséről tárgyalt hétfőn az Országgyűlés. Egy népszavazási kezdeményezéssel egyetértve, a Jobbik országgyűlési képviselői egységesen 12 évre emelnék a korrupciós bűncselekmények elévülési idejét. A javaslattal a kormánypártok is egyetértenek.
 >>>

Tisztelt Olvasó!

Az Ön által meglátogatott honlap aktuális és archív információkat tartalmaz munkámról, melyet igazságügyi minisztériumi államtitkárként, és az Országgyűlés tagjaként végeztem. Rendhagyó beszámolónak is szánom ezt a tájékoztatást, mellyel köszönetet mondok több tízezer választópolgárnak, akiknek a bizalmából tizenkilenc éve országgyűlési képviselő lehetek.

Igazságügyért felelős államtitkárként, Magyarország Kormánya nevében, több mint hatvan törvényjavaslatot terjesztettem elő az Országgyűlésben, amelyek közül kiemelkedett az új Büntető Törvénykönyv és az új Polgári Törvénykönyv tervezete. Ilyen törvények megalkotása csak egyszer adatik meg egy törvényhozó életében, hálát adok a sorsnak, hogy részt vehettem ebben a munkában.

Az itt található információk elsősorban múltbeli eseményekhez és döntésekhez kapcsolódnak, de az aktuális információk között új, vagy még csak tervezett döntésekről is olvashat.

Köszönöm, hogy meglátogatta a honlapomat!

Répássy Róbert

Friss hírek
2017.11.14  Az új büntetőeljárási törvény bevezetéséhez szükséges törvénymódosításokat tárgyalta az Országgyűlés  >>>
2017.11.14  Elfogadták a törvényjavaslatainkat  >>>
2017.10.07  A reformáció 500. évfordulójára emlékeztek Miskolcon  >>>
2017.10.03  Igazságügyi tárgyú törvényeket tárgyalt az Országgyűlés  >>>
2017.09.18  A korrupció büntetésének szigorításáról tárgyalt a Ház  >>>