1956-os emlékművet avattak Galvácson
2017. április 22-én a XII. Szendrői „Vitézlő” teljesítmény túra keretében avatták fel Galvács fölött a Görög bércen, a Bódva-völgyi 56-osok emlékművét, a tanösvényt és pihenőhelyet. Az emlékmű az Edelényi Járási Munkástanács vezetőinek, dr. Hatvani Viktornak, Tömöl Bélának, Boskó Károlynak, Tóth Istvánnak, Nagyfejeő Jánosnak, dr. Kovács Lajosnak és dr. Borsovai Lengyel Gyulának állít emléket.  >>>

Tisztelt Olvasó!

Az Ön által meglátogatott honlap aktuális és archív információkat tartalmaz munkámról, melyet igazságügyi minisztériumi államtitkárként, és az Országgyűlés tagjaként végeztem. Rendhagyó beszámolónak is szánom ezt a tájékoztatást, mellyel köszönetet mondok több tízezer választópolgárnak, akiknek a bizalmából tizenkilenc éve országgyűlési képviselő lehetek.

Igazságügyért felelős államtitkárként, Magyarország Kormánya nevében, több mint hatvan törvényjavaslatot terjesztettem elő az Országgyűlésben, amelyek közül kiemelkedett az új Büntető Törvénykönyv és az új Polgári Törvénykönyv tervezete. Ilyen törvények megalkotása csak egyszer adatik meg egy törvényhozó életében, hálát adok a sorsnak, hogy részt vehettem ebben a munkában.

Az itt található információk elsősorban múltbeli eseményekhez és döntésekhez kapcsolódnak, de az aktuális információk között új, vagy még csak tervezett döntésekről is olvashat.

Köszönöm, hogy meglátogatta a honlapomat!

Répássy Róbert

Friss hírek
2017.05.20  Borsod-Gömöri Református Egyeházmegyei Közgyűlés, Miskolc  >>>
2017.05.04  Jog és politika kapcsolata (39. Jogász Vándorgyűlés, Pécs)  >>>
2017.04.22  1956-os emlékművet avattak Galvácson  >>>
2017.04.19  A titkos információgyűjtés új szabályairól tárgyalt az Országgyűlés  >>>
2017.03.20  Hogyan tudjuk megvédeni nemzetközi fórumokon a jogi határzár intézményét?  >>>