Borsod-Gömöri Református Egyeházmegyei Közgyűlés, Miskolc
Az Önök bölcsessége, tisztánlátása sokunknak adhat iránymutatást, biztatást, sokunkat  vezethet vissza arra az útra, amelyről a XX. században letévedtünk, vagy letérítettek minket. A XXI. századi magyar nemzetünkre nagy veszélyek leselkednek, talán nem túlzás azt mondani, hogy válaszúthoz érkeztünk, a következő évek, évtizedek tétje nem kevesebb, mint hogy egyenrangú nemzete leszünk-e Európa népeinek, vagy újból sikerül a periférára szorítani Magyarországot.  >>>

Tisztelt Olvasó!

Az Ön által meglátogatott honlap aktuális és archív információkat tartalmaz munkámról, melyet igazságügyi minisztériumi államtitkárként, és az Országgyűlés tagjaként végeztem. Rendhagyó beszámolónak is szánom ezt a tájékoztatást, mellyel köszönetet mondok több tízezer választópolgárnak, akiknek a bizalmából tizenkilenc éve országgyűlési képviselő lehetek.

Igazságügyért felelős államtitkárként, Magyarország Kormánya nevében, több mint hatvan törvényjavaslatot terjesztettem elő az Országgyűlésben, amelyek közül kiemelkedett az új Büntető Törvénykönyv és az új Polgári Törvénykönyv tervezete. Ilyen törvények megalkotása csak egyszer adatik meg egy törvényhozó életében, hálát adok a sorsnak, hogy részt vehettem ebben a munkában.

Az itt található információk elsősorban múltbeli eseményekhez és döntésekhez kapcsolódnak, de az aktuális információk között új, vagy még csak tervezett döntésekről is olvashat.

Köszönöm, hogy meglátogatta a honlapomat!

Répássy Róbert

Friss hírek
2017.05.20  Borsod-Gömöri Református Egyeházmegyei Közgyűlés, Miskolc  >>>
2017.05.04  Jog és politika kapcsolata (39. Jogász Vándorgyűlés, Pécs)  >>>
2017.04.22  1956-os emlékművet avattak Galvácson  >>>
2017.04.19  A titkos információgyűjtés új szabályairól tárgyalt az Országgyűlés  >>>
2017.03.20  Hogyan tudjuk megvédeni nemzetközi fórumokon a jogi határzár intézményét?  >>>